Zaterdag 30 | 09 | 20:15 u                          € 22                                                               Bestellen

 

Dominic Seldis en Remy van Kesteren

 

Dominic Seldis – contrabas
Remy van Kesteren – harp

 

Programma

 

In 2015 speelde Dominic Seldis zijn contrabasprogramma “Stand-up Contrabas” op de Kunstdagen. Een concert dat velen zich nog zullen herinneren en naar meer smaakte.
Speciaal voor de 30-jarige jubileumeditie van de Kunstdagen Wittem heeft Dominic met zijn muzikale vriend Remy van Kesteren een gloednieuw programma samengesteld.

Een ontmoeting tussen twee topmusici: Dominic Seldis, contrabassist van het Concertgebouworkest en bekend van het televisieprogramma Maestro en Remy van Kesteren, harpist en winnaar van de Nederlandse Muziekprijs 2016 zullen u versteld doen staan met een origineel en avontuurlijk programma. Een mix van bewerkingen, improvisaties en solistische hoogstandjes. Zoals het beide heren betaamt, zullen er verschillende muzikale genres aan bod komen. Een concert met twee van Nederlands meest vooraanstaande musici: musiceren op topniveau in een programma waar de vonken van afspatten.

 

Programma overzicht