Culinair concert 2023

Culinair concert

Zondag 03 | 09 | 17:30u
€ 75

Uitverkocht

Culinair concert

Dit jaar weer een stap hoger op de culinaire ladder. De keuze is gevallen op Kasteel Elsloo, dat ook dit jaar weer werd beloond met een
Bib Gourmand.

Michelin Bib Gourmand: Het is geen ster, maar – om de gids zelf te quoten: ‘ook zeker geen troostprijs’. Bib Gourmands worden gegeven aan restaurants die hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs geven.

Het advies van de MICHELIN Gids overKasteel Elsloo.

Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen

“Dineren in een kasteel is bijzonder. De omringende natuur en eeuwenoude arcaden waaronder u hier tafelt, laten niemand onberoerd. Deze prachtige omgeving inspireert de chef om te werken met respect voor de streek, de seizoenen en duurzaamheid. Franse en mediterrane smaken zijn de rode draad doorheen het menu, dat mooi geüpdatet en bij momenten creatief is. Het aantrekkelijke aanbod wijnen per glas zal de liefhebbers plezieren”.

Dineren in Kasteel Elsloo op zondag 3 september

We worden ontvangen met een prosecco en een amuse en gaan vervolgens aan tafel voor een zeer bijzonder 3- gangen menu. Er is een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Elke gang is een waar feest voor het oog en de smaakpapillen. Bij elke gang hoort een speciaal geselecteerde, bijpassende wijn. Tafelwater is voldoende voorhanden.  Tijdens het diner zullen er 2 muzikale intermezzo’s klinken van gepassioneerde jonge musici. De avond wordt afgesloten met koffie en een fraai gepresenteerde piramide van bonbons. Hoe mooi kan het leven zijn!

Home