In de greep van de Corona. Een woord van de voorzitter

Beste Vrienden, Vrijwilligers en belangstellenden van de Kunstdagen Wittem.

Nu onze wereld er al een tijd nogal “anders” uitziet en door het Corona virus wordt beheerst, is het tijd om voor de tweede keer contact met u te zoeken en u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen, voornemens en programmering van dit seizoen. Welke betekenis en consequenties dat heeft voor u en de Kunstdagen.
De reeds geplande voorjaarsactiviteiten nà 1 juni hebben we tot onze spijt ook allemaal moeten annuleren. Hier kunt u het Beethovenmuseum virtueel bezoeken. Mochten de omstandigheden in het late najaar zich positief ontwikkelen, dan is het wellicht mogelijk alsnog de excursie in het kader van het Beethovenjaar aan Bonn te organiseren. Als, Als….

Minifestival
Verder heeft het Algemeen bestuur besloten om in september binnen de huidige regels een minifestival te organiseren om u zo toch een aantal mooie kleinschalige concerten aan te bieden.
– Dat houdt in dat er op zaterdagmiddagen (matinee) 4 concerten zijn.
– Deze kunnen door maximaal 50 personen bezocht worden ivm de 1,5 meter regel.
– De tickets dienen vooraf gekocht en betaald te zijn.
– Het programma van ongeveer 60 minuten wordt zonder pauze gespeeld.
– Of er catering in de Gerarduszaal mogelijk is, is nog onzeker.
– Hoe u kunt reserveren laten we binnenkort weten.

We hopen van harte dat we elkaar in september in goede gezondheid mogen ontmoeten. Vooropgesteld dat het nog steeds verantwoord is en dat de regels blijven zoals ze nu gelden! Of, nog beter, soepeler zullen zijn.

We hopen van harte dat we dit mooie programma in september gezamenlijk en in goede gezondheid mogen beleven om het huidige gemis aan ontmoeting, samenzijn en muziek- en kunstbeleving in te halen.

Namens het bestuur van de Kunstdagen, Henk Hollemans, voorzitter.

Home